Методија Андонов - Ченто
  • Станбено-деловна зграда - октомври 1999 година (36 стана и 10 локали)

 

Портфолио

Контакт информации

телефон+ 389 2 2627 632

факс+ 389 2 2627 836

е-пошта info@novogradba.mk

Проекти

Home Локација Ченто
Copyright © 2018. НОВОГРАДБА. Developed by ProInformatics.com