Гевгелија

Д.Г.Новоградба е во процедура со започнување на изградба на три станбени објекти во Гевгелија. Објектите се состојат од станови со квадратура од 45 до 85 м2, гаражи и сопствени паркинзи.

 

Портфолио

Контакт информации

телефон+ 389 2 2627 632

факс+ 389 2 2627 836

е-пошта info@novogradba.mk

Проекти

Home Локација Гевгелија
Copyright © 2018. НОВОГРАДБА. Developed by ProInformatics.com